Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Έβλεπε το σύντροφό της να βιάζει τις κόρες της.

Ήθελε να τις διαπαιδαγωγήσει σεξουαλικά.

Μια διεστραμμένη μητέρα από το Weston-super-Mare στο Somerset ενθάρρυνε το σύντροφό της να βιάζει τις τρεις κόρες της μπροστά της, προκειμένου να τις διαπαιδαγωγήσει σεξουαλικά.
Η 65χρονη παρότρυνε το φίλο της να κακοποιεί σεξουαλικά τις ανήλικες κόρες της, όλες κάτω των 16 ετών, για διάστημα επτά ετών.
Έλεγε στα παιδιά της να φορούν προκλητικά εσώρουχα και τους έδινε να πίνουν αλκοόλ, προτού τις «παραδώσει» στις ορέξεις του συντρόφου της.
Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, επέτρεπε οι πράξεις αυτές να γίνονται μόνο παρουσία της ίδιας, γιατί αντλούσε διεστραμμένη ικανοποίηση από το «θέαμα».
Η κακοποίηση που υπέστησαν οι τρεις ανήλικες συνέβησαν το διάστημα 1975-1982, αλλά η αναφορά στην αστυνομία έγινε το 2010, όταν ένα από τα θύματα άκουσε ότι ο βιαστής τους είχε πεθάνει.
Αξιωματικοί ανέκριναν τη μητέρα, η οποία παραδέχτηκε την ενοχή της. 
Την περασμένη Τετάρτη κρίθηκε ένοχη για 25 κατηγορίες, ανάμεσα στις οποίες η υποβοήθηση και υποκίνηση του βιασμού των ίδιων της των παιδιών! Καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκιση.
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα η μητέρα είχε μείνει έγκυος σε ηλικία 17 ετών. Όταν λίγα χρόνια μετά γνώρισε τον αρρωστημένο σύντροφό της του ανακοίνωσε ότι είχε μείνει έγκυος μετά την πρώτη της σεξουαλική επαφή με τον πατέρα των παιδιών της και πως δεν είχε άλλες επαφές με άλλους άντρες.
«Τότε εκείνος» είπε ο εισαγγελέας «φαίνεται να της πρότεινε να διαπαιδαγωγήσει σεξουαλικά τα παιδιά της, για να μην τους συμβεί το ίδιο. Της είπε μάλιστα ότι την πρακτική αυτή ακολουθούν διάφοροι πολιτισμοί, όπου νεαρές κοπέλες έχουν την πρώτη τους σεξουαλική εμπειρία με κάποιον έμπιστο της οικογένειάς τους».
Η γυναίκα δήλωσε στο δικαστήριο αηδιασμένη και ζήτησε να τιμωρηθεί. Είπε ακόμη ότι θα το σταματούσε αν τα κορίτσια της αντιστέκονταν.


Δεν υπάρχουν σχόλια :