Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Εκατομμυριούχος σε μία μέρα!


Εμφανίστηκε ο ένας από τους τρεις νικητές του αμερικανικού λόττο.

Ένας από τους τρεις ανθρώπους που κέρδισαν την προηγούμενη εβδομάδα στο τζακπότ του αμερικανικού λότο ύψους 640 εκατομμυρίων δολαρίων (480 εκατομμύρια ευρώ) παρουσιάστηκε στους υπεύθυνους του λότο στο Κάνσας, όπως έγινε γνωστό σήμερα.
Η ταυτότητα του νικητή από το Κάνσας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, όμως μια εκπρόσωπος του αμερικανικού λότο Mega Millions δήλωσε ότι θα αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέριες για τον τυχερό στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που θα πραγματοποιηθεί αργότερα σήμερα.
Συνολικά τρεις λαχνοί περιείχαν τους τυχερούς αριθμούς (2, 4, 23, 38, 46 και ο συμπληρωματικός αριθμός 23) κι έτσι οι νικητές θα μοιραστούν το ποσό των 640 εκατομμυρίων δολαρίων, το μεγαλύτερο που έχει κληρωθεί ποτέ στον κόσμο σε λοταρία.
Από το προηγούμενο Σάββατο, οπότε έγιναν γνωστοί οι τυχεροί αριθμοί, κανείς από τους νικήτες, που προέρχονται από τις πολιτείες Μέριλαντ, Κάνσας και Ιλινόις, δεν έχει παρουσιαστεί.
Μια γυναίκα 37 ετών από την Αϊτή, που μένει στη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ και η οποία ισχυρίζεται ότι είναι μία από τους νικητές, δήλωσε χθες Πέμπτη βράδυ ότι έχει «χάσει» τον λαχνό της.


Δεν υπάρχουν σχόλια :